Kayıp yaşlı kadın havuzda ölü bulundu
ACIPAYAMDenizli’nin Çameli ilçesinde sabah ayrıldığı evine geri dönmeyen 85 yaşındaki kadın, 3 metre derinliğindeki havuzda ölü olarak bulundu.
Olay, Çameli ilçesine bağlı Sofular Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Sofular Mahallesi’nde ikamete eden 85 yaşındaki Habibe Eren, sabah evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yakınları, yaşlı kadını bulabilmak için kendi imkanlarıyla arama çalışması başlattı. Mahallede bulunan 3 metre derinliğindeki havuza keçilerini sulamak için gelen çoban, kayıp kadının cansız bedeni ile karşılaştı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Havuzdan çıkartılan Habibe Eren’in bir süre önce hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmalar sonrası yaşlı kadının cansız bedeni, otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Yaşlı kadının ölüm nedeni otopsi sonrası netlik kazanması beklenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Yaşlı kadının şüpheli ölümünde torunu gözaltına alındı
Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal mahallede darp edilmiş vaziyette hastaneye kaldırılan yaşlı kadın kurtarılmadı. Yaşlı kadının şüpheli ölümüyle ilgili olarak çelişkili ifadeler veren torunu gözaltına alındı.
Yaşlı kadın evinde ölü olarak bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal mahallede, 93 yaşındaki kadın evinde ölü olarak bulundu.
Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı
Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.
Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor
Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.
Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz
Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.