Kaza göz göre göre geldi
ACIPAYAMDenizli’de demir bariyerlerden birinin yerinden sökülerek oluşan gedikten karşıya geçmeye çalışan yaya, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Bölgede bir çok kazanın yaşandığını belirten vatandaşlar, gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.
Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; orta refüjde bulunan demir bariyerlere zarar verilerek oluşan gedikten karşıya geçmeye çalışan İbrahim K.’ye (79), İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Ahsen O. (18) kontrolündeki 26 BD 520 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya savurulurken, o esnada Ümit Ü. (42) idaresindeki 20 AHH 99 plakalı araçta kazaya karıştı. İhbar üzerine bölgeye ekip sevk edildi.
Olay yerine giden sağlık ekipleri, vatandaşların ilk müdahalesini yaptığı kan kaybeden yaşlı adamı hastaneye kaldırdı. Yoğun kalabalığın oluştuğu ana yolda ekipler trafiği kontrollü olarak sağladı. Sürücüler ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, araçlarda yoldan kaldırıldı. Yararlının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan bölgedeki vatandaşlar tehlikeli yolda yayaların kestirme olarak karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada kazaya karıştığını ve üst geçit yapılmasının çözüm olacağını söyledi. Duruma tepki gösteren Sabri Oral, “Burada sık sık kazalar yaşanıyor. Demir parmaklıklardan bir tanesi yerinden sökülerek geçit oluşturulmuş. Buradan geçmeye çalışan yayalara arabalar çarpıyor, kaç kişi ölümden döndü burada. Bu demir bariyerin tamir edilerek, bölgede kalıcı bir çözüm üretilmesi gerekiyor. Bir an önce bariyere oluşturulan gediğin tamir edilmesi lazım ki insanlar bir daha buradan geçmeye çalışmasın" dedi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.