© Haber Acıpayam 2022

Kent Konseyi eğitim çalışmalarını sürdürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Benim Mahallem projesi kapsamında Sümer Mahallesi sakini kadınlarasağlıklı beslenme eğitimi verildi. Mükerrem-Mehmet Eke Ortaokulu’nda gerçekleşen programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve davetliler katıldı. Diyetisyen Dilara Sevde Uzunoğlu sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, Eczacı Suna Özmutaf da bağışıklık sistemi destekleyicileri konusunda merak edilen konulara açıklık getirdi. Kent Konseyi Başkanı Değirmenci burada yaptığı konuşmada, Denizli’de yaşayan herkesin yaşam kalitesinin artırılması konusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı’nda yaz boyunca hanım kardeşlerimizle bir araya gelmiştik, bizlerde ‘sizlere ziyarete geleceğiz’ demiştik” ifadelerini kullandı.

 

Kadınlar bizim gözbebeğimizdir…

 

Bu kapsamda ilk programıSümer Mahallesi’nde gerçekleştirdiklerini anlatan Değirmenci, “Hanımefendiler bizim baş tacımız, kadınlar bizim gözbebeğimizdir” dedi. Kadın Meclisi’nin eğitim ve sağlık taramalarına devam edeceğini söyleyen Değirmenci, “Sizlerin hayatını kolaylaştıracak, karşılaşabileceğiniz problemlerle nasıl baş edeceğinizi öğrenmeye yönelik seminerlerimiz devam ediyor. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER