© Haber Acıpayam 2022

Kesim motoru can aldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde kendisine ait kesim motorunun bakımını yapan adam, dikkatsizliği sonucu olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.
Olay, Acıpayam ilçesine bağlı Gölcük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşadığı evinde bir süredir bakımı yapamadığı kesim motoruyla uğraşan Hasan Sönmez (44), düzelmeyen motorunu tamir etmeye başladı. Kesme motoruna koyduğu parçayı almadan çalıştıran Sönmez'in, aniden fırlayan parça boğazına denk geldi. Aldığı sert darbeyle yere yığılan Sönmez'i kanlar içerisinde hareketsiz bir şekilde yerde yattığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık ekibi, Sönmez'e yaptığı incelemede hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma Olay Yeri Ekibi, Sönmez'in cansız bedeni ile çevrede detaylı incelemelerde bulundu. Ekipler tarafından yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Sönmez'in cansız bedeni Acıpayam Devlet Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER