© Haber Acıpayam 2022

KIBRIS SOKAKLARINDA YATIRIMCI İŞ ADAMI AKACAN’A ÖZGÜRLÜK ÇIĞLIKLARI YÜKSELİYOR

Kuzey Kıbrıs Türk Adaletine güvenen halk iş adamı Bulut Akacan’ın kısa süre içerisinde özgürlüğüne kavuşacağına ve yatırımlarla istihdama kaldığı yerden devam edeceğine inanıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde iş adamı Erhan Başay ile Zeki Asımoğlu'nu korumalarıyla darp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan ve iki koruması 2 yıl hapse mahkûm edilmişti.

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız Kıbrıs ziyaretlerinde yaptığımız kamuoyu yoklamasında Kıbrıslı vatandaşların yatırımcı iş adamı Bulut Akacan’ın haksızlığa uğradığına inandığı yönünde bilgilere ulaştık. Akacan’ın Kıbrıs’a ve ülkemize yaptığı yatırımların devamının gelmesi için Kıbrıs halkı Akacan’ın tutuksuz yargılanmasını istediği gözlendi.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Adaletine güvenen halk iş adamı Bulut Akacan’ın kısa süre içerisinde özgürlüğüne kavuşacağına ve yatırımlarla istihdama kaldığı yerden devam edeceğine inanıyor.

 

Öyle ki Kıbrıs halkı sesini duyurabilmek adına sosyal medya hesaplarından #BulutAkacanİçinAdalet hashtagi ile yüzbinlerce paylaşım yaparak adalet istedi.

İlginizi Çekebilir

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER