Kış Spor Okullarına rekor katılım
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesine katkı sağlayıp, sağlıklı bir genç neslin oluşmasında önemli etken olan ücretsiz spor okullarının kış dönemi başladı. Bu yıl 12.000 kişinin katıldığı Kış Spor Okullarında en çok yüzme, pilates ve zumba branşları tercih ediliyor.
Spor Okullarına rekor katılım
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesine katkı sağlayıp, sağlıklı bir genç neslin oluşmasında önemli etken olan ücretsiz spor okullarının kış dönemi başladı. Bu yıl 12.000 kişinin katıldığı Kış Spor Okullarında en çok yüzme, pilates ve zumba branşları tercih ediliyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz ve kış olmak üzere yıl boyu Denizlililere ücretsiz olarak sunduğu Denizli Büyükşehir Belediyesi Kış Spor Okulları kursları başladı. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Kış Spor Okulları kapsamında atletizm, basketbol, buz pateni, cimnastik, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba, branşlarında ücretsiz eğitim veriliyor. Geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesine katkı sağlayıp, sağlıklı bir genç neslin oluşmasında da önemli bir etken olan Kış Spor Okullarına bu yıl 7'den 70'e 12.000 dolayında kişinin katıldığı belirtilirken, en çok yüzme, pilates ve zumba branşları tercih ediliyor.
Başkan Osman Zolan, “Geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sağlıklı bir yaşam için sporun vazgeçilmez olduğunu söyledi. Yaz ve kış olmak üzere yılda 2 dönem halinde birçok branşta ücretsiz spor kursu verdiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Kurslarımızda geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Sadece gençlerimiz değil 7’den 70’e herkesin spor yapmasını arzu ediyoruz. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.