© Haber Acıpayam 2022

Kocasının silahla vurup hastane önüne attığı kadın taburcu oldu

Denizli’de kocasının bacakları ve omzundan silahla vurduktan sonra hastane önüne attığı kadından iyi haber geldi. Geçtiğimiz günlerde taburcu olan kadına kocasının ölüm haberi psikolog eşliğinde verildi.

Merkezefendi ilçesine bağlı Sümer Mahallesi’nde 09 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen olayda; Veli Ügdül (46), sabah saatlerinde tartıştığı eşi A.Ü.’yü silahla yaraladıktan sonra Servergazi Devlet Hastanesi’nin önüne geldi. Burada yaralı eşini araçtan indiren Ügdül, arkasına bakmadan kayıplara karıştı. Bacakları ve omzundan kurşunların hedefi olan kadın tedavi altına alındı.

Konu ile ilgili çalışma başlatan ekipler cani kocanın peşine düştü. Aynı günde saat 13.00 gibi Merkezefendi ilçesine bağlı Muratdede Mahallesinde bulunan işlek yolda ihbara giden ekipler, Ügdül’ün otomobilde kafasına ateş ederek hayatına son verdiğini belirledi.

Aradan geçen süre zarfından 2 çocuğu olduğu öğrenilen çiftten A.Ü.’nün tedavisi tamamlandı. Geçtiğimiz günler sağlıklı bir şekilde taburcu edilen A.Ü., eşinin ölüm haberini ise psikolog tarafından hastanede aldığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER