© Haber Acıpayam 2022

Kontrolden çıkan tır ortalığı birbirine kattı

Denizli’de karın etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, ağaçları biçerek park halinde otomobilleri ezdi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, itfaiye tarafından çıkarılan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Bozkurt ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ankara yolu üzerine seyir halinde olan 15 DM 726 plakalı tır, karın etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Süratle ilerleyen tır, ardından yol kenarında bulunan ağaçları biçerek park halinde otomobilleri ezdi. Çevredeki esnafların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipler, tırda sıkışan sürücü ve yolcu konumunda bulunan kişiyi uzun uğraşlar sonucu çıkardı. Ekipler tarafından çıkarılan 2 kişi yapılan ilk tedavilerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Park halindeki araçların ezildiğini gören otomobil sürücüleri şaşkına dönerken, o esnada yolda kimsenin olmaması ise facianın önüne geçti. Polis ekiplerinin yaptığı kontrollü çalışmanın ardından tır, vinç yardımıyla yol kenarına alındı.

Kaza anı kamerada
Öte yandan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde süratle gelen tırın ağaçları biçerek park halindeki araçları ezmesi yer alıyor. Olay ile ilgili ekipler tarafından soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü

Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.

TÜM HABERLER