KORONA VİRÜSTE İKİNCİ DALGA ÇOK ARTTI
ACIPAYAMGeçtiğimiz yıl Çin de başlayıp, Mart ayında ülkemizde görülen Covid 19 virüsü tüm dünyayı etkisi altına aldı.
Haziran ayına kadar uygulanan sokağa çıkma yasakları ve alınan önlemler sayesinde biraz daha kontrol altına alınmıştı. Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte birlikte kurallara uygun hareket edilmemesi sonucu vakalar hızla artmaya başladı.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN, pandemi süreci başladığı ilk günden beri yoğun bir şekilde uyarılarda bulundu. Bazı kesimler tarafından eleştirilere maruz kalan Dr. Hulusi Şevkan’ın haklı olduğunu bu günlerde görmeye başladık.
Başkan Şevkan, son açıklamasında maske mesafe hijyen kurallarına uyarak temastan kaçınalım diyor. Kalabalık ortamlarda mecbur olmadıkça evden çıkmayalım. Havaların soğuması ile birlikte vakalardaki artış malesef çok korkutucu,ben Acıpayamlı hemşehrilerimin kurallara uyacağını ve bu virüsten hep birlikte kurtularak tekrar mutlu günlerde birarada olacağımıza inanıyorum. 15 gün boyunca lütfen tekrar kendimizi evimizde izole ederek çok zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım. Anne baba ve çocuklarımızı düşünelim. Elbette esnaf ve sanatkarımızın zor durumda kalmasını istemiyoruz. Ama önce sağlığımız önemli. Bunun bilincinde olarak tedbirli bir şekilde tekrar işlerimize devam edelim. Ben Acıpayam 'ın yürekli insanlarına güveniyorum. Biraz daha sabır edelim' dedi.
İlginizi Çekebilir
Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor
Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.
Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz
Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.