Koronaya yenilen Gazeteci Erol Kes son yolculuğuna uğurlandı
ACIPAYAMDenizli’de korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ve basın camiasının tanınan simalarından olan gazeteci Erol Kes, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Denizli’de uzun yıllardır gazetecilik yapan Erol Kes, bir süre önce boğaz ağrısı ve öksürük şikayetleriyle hastaneye gitti. Korona virüse yakalandığı ortaya çıkan Erol Kes, 10 Eylül tarihinden bu yanan tedavisinin yapıldığı Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde dün öğleden sonra hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden gazeteci Erol Kes için Denizli Asri Mezarlık’ta cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli milletvekili Haşim Teoman Sancar, ailesi, yakınları ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Törende oldukça üzgün olduğu gözlenen Kes'in eşi ve kızları, taziyeleri kabul etti. Erol Kes'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığında toprağa verildi.
"Denizli aşığı bir insandı"
Hayatını kaybeden Erol Kes’in kardeşi Ali Kes, ölüm haberini aldıklarında çok üzüldüklerini ifade ederek, “Duygularımız her insanın kaybedildiği gibi aynı, üzgünüz. Neşe dolu ve Denizli aşığı bir insandı. Allah mekanını cennet eylesin” dedi.
Öte yandan, korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından hayatını kaybeden Erol Kes’in kronik zatürre rahatsızlığı bulunduğu ancak çeşitli sebeplerden dolayı aşı yaptırmadığı öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.