© Haber Acıpayam 2022

Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar

Denizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.

Denizli’nin en işlen noktalarından birisinde yaşanan görüntüler, Merkezefendi ilçesinde bulunan Lise Caddesinde kaydedildi. Yoğun trafikte ilerleyen sürücüler, yanlarından geçen lüks aracı 8 - 10 yaşlarındaki küçük bir erkek çocuğun kullandığını görünce, dehşete düştü. Ebeveyninin kucağında aracın direksiyonunu kullanan çocuğun, kırmızı ışıkta etrafı kontrol edip, daha sonra Saltan Caddesi istikametine yoluna devam ettiği anlar, başka bir araçtaki yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
Kırmızı ışıkta bekleyip yolu görmekte dahi güçlük çeken çocuğun görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki topladı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem kendisi hem de diğer sürücülerin güvenliğini hiçe sayan ebeveynin tehlikeli davranışının cezalandırılması istendi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.

Acıpayam KETEM hizmete açıldı

Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.

Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş

Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.

Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.

Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu

Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.

Çekirdeksiz üzümler koruma altında

Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.

TÜM HABERLER