Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar
ACIPAYAMDenizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.
Denizli’nin en işlen noktalarından birisinde yaşanan görüntüler, Merkezefendi ilçesinde bulunan Lise Caddesinde kaydedildi. Yoğun trafikte ilerleyen sürücüler, yanlarından geçen lüks aracı 8 - 10 yaşlarındaki küçük bir erkek çocuğun kullandığını görünce, dehşete düştü. Ebeveyninin kucağında aracın direksiyonunu kullanan çocuğun, kırmızı ışıkta etrafı kontrol edip, daha sonra Saltan Caddesi istikametine yoluna devam ettiği anlar, başka bir araçtaki yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
Kırmızı ışıkta bekleyip yolu görmekte dahi güçlük çeken çocuğun görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki topladı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem kendisi hem de diğer sürücülerin güvenliğini hiçe sayan ebeveynin tehlikeli davranışının cezalandırılması istendi.
İlginizi Çekebilir
Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor
Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.
LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.