Kurban satıcılarına sahte para uyarısı
ACIPAYAM Kurban Bayramı öncesi esnafın “Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Sahte Para” suçlarından mağdur olmamaları ve bu tür suçların önlenmesine yönelik, farkındalık oluşturmak için polis ekipleri broşür dağıttı.
Kurban Bayramı öncesinde Kurbanlık Hayvan alımı ve satımında vatandaşların “Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Sahte Para” suçlarından mağdur olmamaları ve bu tür suçların önlenmesine yönelik, farkındalık oluşturmak, konuya dikkat çekmek amacıyla Denizli’de bulunan hayvan pazarında KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara bilgilendirmede bulundu. Hazırlanan “Bankonotlarda Sahteciliğe Dikkat” ile “Dolandırıcılara ve Hırsızlara Karşı Dikkatli Olun” konulu broşürler dağıtıldı. Dolandırıcılık ile ilgili olarak vatandaşların alışveriş esnasında yanlarında fazla nakit para bulundurmamaları, hayvan satışları sonucunda kazanılan parayı üzerlerinde tutmayarak bankaya yatırmaları, internette ve e-devlette yer alan Tarım ve Orman Bakanlığı sekmesinin küpe numarası ile hayvan sorgulama bölümünde kontrol etmeleri gibi uyarılardan bulunuldu.
İlginizi Çekebilir
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 4 bin 153 lira ceza kesildi
Denizli'de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 4 bin 153 TL cezai işlem uygulandı.
Denizli-Aydın Otoyolundaki bakım çalışması kazaya sebep oldu: 1 ölü, 3 yaralı
Denizli-Aydın Otoyolunda bakım çalışması nedeniyle tek şeritten verilen trafikte, yola kontrolsüz çakış yapan otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Denizli'de 511 bin ton inek sütü üretiliyor
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'de hayvancılık sektörünün önemli illerinden biri olan Denizli'de hastalıktan ari büyükbaş süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundu.
Komşunun traktörünü çalıp 60 bine sattılar
Denizli'de arkadaşlarıyla bir araya gelen iki şüpheli, komşularına ait traktörü çalarak kamyonet ile Aydın'a götürüp sattı. Branda ile gizlemeye çalıştıkları 400 bin liralık traktörü 60 bine satan şüpheliler, JASAT'ın titiz çalışmasıyla yakalandı.
Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı
Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı
Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.