© Haber Acıpayam 2022

Kurban satıcılarına sahte para uyarısı

 Kurban Bayramı öncesi esnafın “Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Sahte Para” suçlarından mağdur olmamaları ve bu tür suçların önlenmesine yönelik, farkındalık oluşturmak için polis ekipleri broşür dağıttı.
Kurban Bayramı öncesinde Kurbanlık Hayvan alımı ve satımında vatandaşların “Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Sahte Para” suçlarından mağdur olmamaları ve bu tür suçların önlenmesine yönelik, farkındalık oluşturmak, konuya dikkat çekmek amacıyla Denizli’de bulunan hayvan pazarında KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara bilgilendirmede bulundu. Hazırlanan “Bankonotlarda Sahteciliğe Dikkat” ile “Dolandırıcılara ve Hırsızlara Karşı Dikkatli Olun” konulu broşürler dağıtıldı. Dolandırıcılık ile ilgili olarak vatandaşların alışveriş esnasında yanlarında fazla nakit para bulundurmamaları, hayvan satışları sonucunda kazanılan parayı üzerlerinde tutmayarak bankaya yatırmaları, internette ve e-devlette yer alan Tarım ve Orman Bakanlığı sekmesinin küpe numarası ile hayvan sorgulama bölümünde kontrol etmeleri gibi uyarılardan bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER