© Haber Acıpayam 2022

Menteşe Belediyesinden Ücretsiz Sağlık Taraması

Menteşe Sağlık İşleri Müdürlüğünde görevli 2 hemşire tarafından yapılan sağlık taraması çerçevesinde vatandaşların kan şekeri değeri ve tansiyon ölçümleri yapılıyor.


Halka yönelik ücretsiz sağlık taraması hakkında bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, vatandaşların sağlığına önem verdiklerini ifade ederek, “Sağlık İşleri Müdürlüğümüzün önüne kurduğumuz standımızda dileyen vatandaşlarımızın sağlık taramalarını yapıyoruz. Bünyemizdeki sağlık ekibimiz tarafından vatandaşlarımızın kan şekeri ve tansiyon ölçümleri yapılıyor’’ dedi.


Yapılan ölçümlerin sonucunda gerek duyulması halinde vatandaşları sağlık kuruluşlarına yönlendirdiklerini de vurgulayan Başkan Gümüş, ”Sağlık personellerimiz ölçümler sonucunda yüksek değer ortaya çıkan vatandaşlarımızı takip altına alarak, sağlık kuruluşlarına yönlendiriyorlar’’ diye konuştu.


Başkan Gümüş, vatandaşların ücretsiz sağlık taramasından memnun olduklarını dile getirerek, “Bu uygulamamızdan halkımızda son derece memnun. Vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz. Onların memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Halkımızın yaşam kalitesini arttıran çalışmalarımızın yanında, sağlıklı bir Menteşe için çeşitli projeler üretmeye de devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.


Sağlık taramasını yaptıran vatandaşlara sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından sağlık takip formu verildi.

İlginizi Çekebilir

17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Ertuğrul Güner; 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü dolayısıyla tansiyonun önemine vurgu yaptı.

Erzincanda Yenidoğan Canlandırma Programı eğitimi başladı

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde ve Halk Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından koordine edilen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimi başladı.

Bel fıtığı nedeniyle yürüyemeyen hasta ameliyat sonrası sağlığına kavuştu

Bel fıtığı nedeniyle yürüyememe şikayetiyle Lokman Hekim Van Hastanesine başvuran hasta, mikrocerrahi yöntemiyle yapılan başarılı ameliyatın sonucunda yeniden sağlığına kavuştu.

Adanada Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu yapıldı

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Kışla Sağlık Yerleşkesinde "Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu" gerçekleşti.

Tabela asıldı, yakında açılacak

Aydın’ın Efeler İlçesinde yapımı süren Şehir Hastanesinin kısa süre sonra açılacağı asılan tabela ile duyuruldu.

Karaciğer kanserlerinde yeni teknolojiler hayat kurtarıyor

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları, kabızlık şikayeti ile başvuran 57 yaşındaki Cengiz Deligül’ün karaciğerindeki tehlikeli kitle yenilikçi bir yöntemle tedavi etti. Kullanılan mikrodalga enerjisiyle sayesinde, Deligül’ün sağlığına kavuşması yeni bir umut kapısı araladı.

TÜM HABERLER