© Haber Acıpayam 2022

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, modifiye araç tutkusunu ilçeye taşımak amacıyla başlattığı girişimler kapsamında, daha önce Modifiyeli Araçlar Derneği (MODDER) Başkan Yardımcısı Soner Yüreci ve Modifiyeli Araçlar Kulüp Başkanı Tahsin Akar ile bir araya geldi. Bu toplantıların ardından heyecanla beklenen Babadağ Modifiyeli Araçlar Festivalin programı netleşti. 24 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek festivalde, modifiye araç sergilerinin yanı sıra otomobil şovları, ses ve ışık gösterileri ile müzik performansları da yer alacak.

Tüm vatandaşları ve otomobil tutkunlarını festivale davet eden Başkan Murat Kumral, "Babadağ'ımıza renk katacak heyecan dolu bir etkinlik için ilk adımları attık. Gençlerimize ve modifiye tutkunlarına hitap edecek bu organizasyon için şimdiden büyük bir heyecan duyuyoruz. Renkli araçlar, güçlü motorlar ve keyifli anlar için tüm hemşerilerimizi ve otomobil tutkunlarını Babadağ'a bekliyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

Geleceğin doktorları evde sağlık hizmetlerinde deneyim kazanacak

Denizli’de hayata geçirilen projede, tıp fakültesi birinci sınıf öğrencileri evde sağlık hizmetlerinde deneyim sahibi olacak.

Denizli Nikfer Kayak Merkezi'nde yoğunluk erken başladı

Denizli Nikfer Kayak Merkezi, yeterli kar yağışının olmaması nedeniyle henüz sezonu açamadı. Kayak merkezi, kayak ve kış sporları için gerekli kar kalınlığına uluşamamasına rağmen hafta sonları eğlenmek ve manzaranın tadını çıkartmak isteyen ailelerin akınına uğruyor.

Acıpayam’daki futbolsa sahası FIFA standartlarına getirildi

Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından bir süredir bakım onarım çalışmaları yürütülen Acıpayam Futbol Sahası yeni yüzüne kavuştu. Sahanın zemini FİFA standartlarında sentetik çim ile kaplanırken tribün koltukları, atletizm pisti, elektronik skorboardu ve modern ışıklandırmasıyla tesis baştan aşağıya yenilendi.

Tren garı önünde unutulan valiz bomba paniğine neden oldu

Denizli'de tren garı önünde unutulan valiz bomba paniği oluşturdu. Bomba imha ekipleri tarafından kontrol edilen valizde korkulan olmadı.

Pamukkale 2025'in en fazla ziyaret edilen 2'inci örenyeri oldu

Pamukkale Hierapolis Örenyeri, 2025 yılında 2 milyon 299 bin 914 ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen örenyerleri arasında ikinci sırada yer aldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi 4 bin şahsı 3 bin aracı kontrol etti

Denizli Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi yapılan denetimlere ilişkin bilgilendirme yaptı. 162 farklı denetim noktasında uygulama yapıldığı belirtilen açıklamada, "3 bin 78 araç, 4 bin 389 şahıs kontrol edildi. kontrollerde 448 araca işlem yapıldı, 224 şahsa işlem uygulandı. 5 aranan şahıs yakalandı" ifadeleri yer aldı.

TÜM HABERLER