Muhtarlık binasına verilen zararın altından çocuklar çıktı
ACIPAYAMDenizli’nin Buldan ilçesinde muhtarlık bahçesinden sökülen çiçekler, topraklarıyla birlikte binanın girişine atıldı. Kapı ve çerçevelere de zarar verilen olayın failleri, yaramaz çocuklar çıktı.
Edinilen bilgiye göre; Buldan’a bağlı Yeni Mahalle’de muhtarlık binasına çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Bahçedeki çiçekler sökülerek, topraklarıyla birlikte muhtarlık girişi ve merdivenlere atıldı. Kapıyı açmaya ve muhtarlık tabelasını sökmeye çalışan saldırganlar, çerçevelere zarar vererek kayıplara karıştı. Öğleden sonra mesaiye geldiğinde karşılaştığı manzara karşısında şok yaşayan Yeni Mahalle Muhtarı Saliha Seyrek, durumu polise ihbar etti. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayın bir saldırı değil muhtarlık bahçesinde oyun oynayan çocukların yaptığı bir yaramazlık olduğunu tespit etti.
Gördüğü manzara üzerine büyük bir şok yaşadığını dile getiren Buldan’ın tek kadın muhtarı olan Saliha Seyrek, “Gördüğüm manzara karşısında çok şaşırdım. Gözüm gibi baktığım binaya zarar verilmiş. Çiçekler kopartılarak etrafa topraklarıyla birlikte saçılmış. Çelik kapı açılmaya çalışılmış ve kapıya zarar verilmiş. Muhtarlık levhası yerinden sökülmek istenmiş, çerçeveyi kıvırarak zarar vermişler. Benim kimseyle husumetim olamaz. Sadece mahallemize ve Buldan’ımıza hizmet etmek derdindeyim. Muhtarlık binası pek çok yerde yok. Halkımıza daha iyi hizmet vermek için büyüklerimiz bu binayı Yeni Mahalle’ye layık gördüler. İlk başta bir saldırı olarak düşünmüştük ama sonradan çocukların yaptığı ortaya çıktı. Ailelerin çocuklarını çevre konusunda bilinçlendirmesi gerekiyor” dedi.
İlginizi Çekebilir
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.
Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü
Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.