O YER GELİN VE DAMATLARIN ÇEKİM MERKEZİ OLDU
ACIPAYAMAcıpayam ilçesine bağlı Olukbaşı ve Benlik mahallelerini birbirine bağlayan Acıpayam Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılan ACIPAYAM KANYONU cazibe merkezi olmaya devam ediyor.
Acıpayam’a 40 km uzaklıkta olan kısa sürede çevre halkının ve dışarıdan gelen vatandaşların uğrak yeri haline gelen Acıpayam Kanyonunda yeni dünya evine giren çiftlerin albüm çekimleri de burada yapılıyor.
Özellikle eşsiz manzarası ve doğa güzelliği ile dikkat çeken Kanyonda genç çiftler albüm çekimlerini burada yaparak o anları ölümsüzleştiriyor.
Genç çiftler, buranın fotoğraflarını internetten gördüklerini ve hayran kaldıklarını belirterek, düğün albümlerimizi burada çektirmek istedik. Acıpayam Kanyonuna geldiğimizde eşsiz bir manzara ile karşılaşmamız bizleri çok mutlu etti. Bu çalışmaları yapan Acıpayam Belediyemize teşekkür ediyoruz. Ve herkesin buraya mutlaka gelmelerini tavsiye ediyoruz diye konuştular.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.
Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti
Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.
Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı
Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.
Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti
Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.