ÖREN MAHALLESİ YENİ PARKINA KAVUŞUYOR
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi yemyeşil bir Acıpayam için yürüttüğü çalışmalarında hız kesmiyor.
Acıpayam Belediyesi her mahalleye bir park sloganıyla çıktığı park yapım çalışmalarına Ören mahallesinde başlattı.
Acıpayam Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada yaklaşık 600 metrekarelik alanda mahalle halkının sosyal etkinliklerini yapacağı alanın yanında çocuk oyun alanları ve oturma alanları yer alacak.
Yapılan açıklamanın devamında Acıpayam Belediyesi’nin yemyeşil bir Acıpayam için yürüttüğü hizmetler kapsamında Ören mahallesindeki park alanını vatandaşa sunma noktasında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü belirtildi.
Açıklamaya göre Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından çalışmaları gerçekleştirilen parkta vatandaşın rahat dolaşabilmesi ve çocukların en iyi şekilde güvenilir bir alanda oynayabilmesi için gereken tüm ayrıntılara özen gösterildiği ifade edildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.