© Haber Acıpayam 2022

ÖĞRENCİLER BENDE VARIM PROJESİNDE BULUŞTU

Acıpayam Kaymakamlığı himayesinde Acıpayam Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yürütülen "Ben de Varım" Projesi kapsamındaki öğrenciler yemekte buluştu.

İlçeye bağlı Gölcük Beşoluk’ta düzenlenen yemeğe  Acıpayam Kaymakamı  Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, projede yer alan  öğretmen ve öğrenciler  katıldı.

Yetenek sınavlarıyla üniversiteye yerleşmeyi düşünen öğrencilerin öncelikle YGS ye hazırlanmasının amaçlandığı projede toplam 60 öğrenci açılan kurslarla beden eğitimi, müzik, resim  olmak üzere 3 branşta üniversitelere yerleşebilmeleri için yetenek sınavlarına da hazırlanıyorlar.  

Ayrıca öğrencilerin motivasyonunu sağlamak için değişik etkinlikler de yapılmaktadır.

Projenin amacı yetenekleri doğrultusunda üniversiteye yerleşen öğrencilerin sayısını arttırmak ve öğrencilerin topluma kazandırılmasını sağlamaktır.

Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan öğrencilere yaptığı konuşmada, Acıpayam Kaymakamlığı   Acıpayam Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve  Sosyal Yardımlaşma Vakfı işbirliği ile projemizi başlattık.  Yola çıkarken ki temel gayemiz hayat mücadelesinde ‘’ Bende Varım’’ diyebilmenizdir.  Bizim için önemli olan siz öğrencilerimizsiniz. Biz sizlerin bizim için kıymetli olduğunuzu bilmenizi istiyoruz. Birlik ve beraberliğin olduğu her yerde başarı kaçınılmazdır. Bu yolda bizlere yardımcı olan destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yemek programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.





İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER