Oğlunun kullandığı traktörden düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
ACIPAYAM Denizli’de oğluyla birlikte nar bahçelerinden dönen yaşlı adam traktörden düşerek hayatını kaybetti.
Olay, Pamukkale ilçesi Akköy Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yakup Cengiz, oğlu, eşi ve kızı ile birlikte nar bahçelerine giderek çalışmaya başladı. Bir süre sonra 65 yaşındaki Yakup Cengiz ve oğlu Mehmet Serkan Cengiz (39), ile birlikte 20 AAC 815 plakalı traktörü ile römorktaki narları bırakmak için eve gitti. Oğlunun kullandığı traktörün kenarına oturdu. Seyir halindeki traktörden henüz bilinmeyen bir nedenle düşen yaşlı adam ağır yaralandı. Oğlunun ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Yakup Cengiz’in oğlu Mehmet Serkan Cengiz, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.