Öğretmenler çocuklar için söyledi
ACIPAYAM Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü “Öğretmenler Çocuklar İçin Söylüyor” projesi kapsamında 81 il öğretmenleri kendi yörelerinin şarkı ve türkülerini söyledi. Denizlili öğretmenlerde Yaylalarda Gezersin türküsünü seslendirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü “Öğretmenler Çocuklar İçin Söylüyor” projesi kapsamında 81 il öğretmenleri kendi yörelerinin şarkı ve türkülerini söyledi. Proje kapsamında Denizlili öğretmenler “Yaylalarda Gezersin” Türküsünü seslendirmek için kamera karşısına geçtiler. Salgın döneminde öğretemenlerin öğrencileri için kalıcı bir esere imza attığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici; “Denizli olarak yöremize ait ‘Yaylalarda Gezersin’ türküsünü öğretmenlerimizle söyledik. Tamamını müdürlüğümüzün imkanları ile çektiğimiz klibimizi tamamlayarak bakanlığımıza gönderdik. İlimizin eğitim kaleleri olan farklı okullarımızda öğretmenimiz solistlik yaparak güzel sesleri ile türkümüze zenginlik kattı. Çektiğimiz klipte okullarımızla birlikte il merkezimize yakın önemli turistik ve gezi noktalarımıza da yer verdik. Klibin kurgusu, kamera ve havadan drone çekimleri ile montajı tamamen müdürlüğümüzce yapıldı. Türkünün müzik enstrümanlarını da öğretmenlerimiz tarafından çalındı. Aynı zamanda ses kaydı da yine öğretmenlerimiz tarafından yapıldı. Tüm bu emeklerin sonunda güzel bir çalışma yaptığımıza inanıyorum. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Denizli eğitimin her alanında en iyiyi yapmak adına ekip ruhu ile hareket ediyor. Ekip ruhunun bizim en güçlü yanımız olduğuna inanıyorum” dedi.
Yaylalarda Gezersin Türküsü klipi, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü sosyal medya kanalından yayınlandı.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.