Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
ACIPAYAMDenizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Denizli'nin Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi Merkez Orta Okulu öğrencisi olan Efna Akgül, 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra, ailesiyle birlikte yaşadığı İncilipınar Mahallesi'ndeki evine geri dönmedi. Okul çıkış saatinin geçmesine rağmen eve gelmeyen kızlarını merak eden aile durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine 12 yaşındaki Efna için arama çalışmaları başlatıldı.
Polis ekipleri tarafından okul ve çevresindeki güvenlik kameraları titizlikle incelenerek Efna Akgül'den bir iz bulunmaya çalışıldı. Polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde aranan Efna Akgül'ün bulunması için 6 gündür devam eden çalışmalarda, şuana kadar bir ize rastlanılamadığı kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Fırtına ilçe emniyet amirliğinin çatısını uçurdu
Denizli ve ilçelerinde gece saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgâr, çatı uçmalarına ve ağaç devrilmelerine neden oldu. Şiddetli rüzgar sebebiyle uçan çisimler Denizli kent merkezinde iki kişiyi yaraladı. Honaz'da bir binanın çatısı uçarken, ekipler yaşanabilecek tüm tehlikelere karşı alarma geçti.
Geleceğin doktorları evde sağlık hizmetlerinde deneyim kazanacak
Denizli’de hayata geçirilen projede, tıp fakültesi birinci sınıf öğrencileri evde sağlık hizmetlerinde deneyim sahibi olacak.
Denizli Nikfer Kayak Merkezi'nde yoğunluk erken başladı
Denizli Nikfer Kayak Merkezi, yeterli kar yağışının olmaması nedeniyle henüz sezonu açamadı. Kayak merkezi, kayak ve kış sporları için gerekli kar kalınlığına uluşamamasına rağmen hafta sonları eğlenmek ve manzaranın tadını çıkartmak isteyen ailelerin akınına uğruyor.
Acıpayam’daki futbolsa sahası FIFA standartlarına getirildi
Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından bir süredir bakım onarım çalışmaları yürütülen Acıpayam Futbol Sahası yeni yüzüne kavuştu. Sahanın zemini FİFA standartlarında sentetik çim ile kaplanırken tribün koltukları, atletizm pisti, elektronik skorboardu ve modern ışıklandırmasıyla tesis baştan aşağıya yenilendi.
Tren garı önünde unutulan valiz bomba paniğine neden oldu
Denizli'de tren garı önünde unutulan valiz bomba paniği oluşturdu. Bomba imha ekipleri tarafından kontrol edilen valizde korkulan olmadı.
Pamukkale 2025'in en fazla ziyaret edilen 2'inci örenyeri oldu
Pamukkale Hierapolis Örenyeri, 2025 yılında 2 milyon 299 bin 914 ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen örenyerleri arasında ikinci sırada yer aldı.