© Haber Acıpayam 2022

Okurlarıyla buluşan Urgancı, serinin devam edeceğini müjdeledi

Denizlili Gazeteci-Yazar Serkan Urgancı, ikinci baskısı yayımlanan Mary Efes’e Yolculuk kitabı için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Urgancı, önümüzdeki yıl kitabının devam serisinin baskıya gireceğini belirtti.

Gazeteci-Yazar Serkan Urgancı tarafından kaleme alınan Mary Efes’e Yolculuk kitabı imza gününde okurlarıyla buluştu. İkinci baskısı Mayıs ayından itibaren raflardaki yerini alan kitaba, okurlar yoğun ilgi gösterdi. Urgancı’yı imza gününde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da yalnız bırakmadı.

Kitabın devam serisi geliyor
Mary Efes’e Yolculuk kitabının ikinci baskısının Mavi Nefes Yayıncılık tarafından yapıldığını söyleyen Gazeteci-Yazar Urgancı; “Kitapta Meryem Ana’nın Kudüs’ten başlayıp Efes’e yaptığı yolculuğu epik bir dille ve tarihsel gerçeklere dayanarak anlatmaya çalıştım. İlk baskı değerli okurlar tarafından ilgi görüp tükenince ikinci baskı yapıldı. Bu süreçte kitabın İngilizce versiyonu da 63 ülkede yayımlandı. Özellikle Amerika’daki ilgiden son derece memnunum. Zaten bu hikâyeyi kaleme almaktaki amacım ülkemizin inanç turizmi gelirlerine katkı sağlamak. Kitabın devam serisi olan David Son Koruyucu da tamamlanmak üzere. Tahmin ediyorum o da 2024’te baskıya alınacak.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.

Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu

Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER