"Onur ve gururunu yaşıyoruz"
ACIPAYAMBüyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 89. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında tarihi ziyareti aynı heyecan ve ruhla yaşadıklarını ifade ederek, "89 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şehrimizi teşriflerinin onur ve gururunu yaşıyoruz" dedi.
"Onur ve gururunu yaşıyoruz"
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 89. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında tarihi ziyareti aynı heyecan ve ruhla yaşadıklarını ifade ederek, "89 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrimizi teşriflerinin onur ve gururunu yaşıyoruz" dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli’ye gerçekleştirdiği ziyaretin 89. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Milli Mücadele’nin kahramanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 4 Şubat 1931 tarihinde Denizlimizi ziyaret etmiştir. Bu tarihi ziyareti Denizlimiz o gün nasıl düğün gibi karşıladıysa bugün de aynı duygu ve hislerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrimizi teşriflerinin onur ve gururunu yaşıyoruz" dedi.
Milli mücadele tarihinde Denizli’nin çok büyük bir önemi olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde Denizlimiz, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde en önemli kentlerinden biri olarak tarihte yerini almıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını kazandığı milli mücadelede sırasında şehrimiz birlik ve beraberlik içerisinde vatana bağlılığını bir kez daha göstermiş ve Ata'sının yanında yer almıştır" dedi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Türk’e ev, bark olan her yer; sağlığın, temizliğin, modern kültürün örneği olacaktır" sözünü hatırlatan Başkan Osman Zolan, şunları belirtti: "Büyük Önder Atatürk’ün açtığı bu yolda Cumhuriyetimizi dünya durdukça baki kılmak adına gayret etmeye devam edeceğiz. Türk milletinin bağımsızlığına kavuşması için önderlik eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelenin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.