© Haber Acıpayam 2022

Otobüs ve tırların karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Denizli'nin Çardak ilçesine 3 kilometre kala yolcu otobüsü ve tırların karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Yolcu otobüsündeki 31 yolcu tedaviyi kabul etmeyerek hastaneye gitmedi.
Kaza, Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi çıkışında sabah 04.10 civarında meydana geldi. Denizli’nin Çardak ilçesine 3 kilometre kala yaşanan trafik kazasında yolcu otobüsü önünde seyreden tıra arkadan çarparken, otobüse de arkadan gelen tırlar çarptı. Toplam 4 tır ile bir otobüsün karıştığı trafik kazasının ardından bölgeye hem Afyonkarahisar hem de Denizli’den 112 Acil Servis ambulansları sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, ekipler otobüste hostes olarak çalıştığı öğrenilen Selma Tekol isimli kadının öldüğünü belirledi. Kazada yaralanan Serkan Kayaaltı, Kamil Usta, Adnan Başak ve Bilal Altındaş Afyonkarahisar ile birlikte Denizli’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Otobüste bulunan 31 yolcu ise durumlarının iyi olduğunu belirterek, tedaviyi kabul etmedi. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER