Otomobil buğday yüklü traktörle çarpıştı: 6 yaralı
ACIPAYAM Denizli’de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen buğday yüklü traktör ile otomobil çarpıştı. Kazada traktör devrilirken 6 kişi yaralandı.
Kaza, Çivril ilçesi Denizli - Çivril karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Eyüp Kocabaş idaresindeki 54 D 7230 plakalı römorkuna buğday yüklü traktör ile tarladan evine gitmek üzere yola çıktı. Tali yoldan ana yola bağlanmak istediği sırada 60 SC 622 plakalı Gülistan Kaya, yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör devrilirken römorkta bulunan buğdaylar ise yola saçıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Devrilen traktörde bulunan Eyüp Kocabaş ve Ayşe Kocabaş ile kaza yapan otomobil içerisindeki sürücü Gülistan Kaya, Mustafa Kaya, Viyan Kaya ve Zana Kaya kaza sonucu yaralandı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları çevre hastanelere sevk ederken 6 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.