Otomobil ile motosiklet çapıştı: 1 ölü, 1 yaralı
ACIPAYAM Denizli’nin Acıpayam ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü kadın, otomobilin ön camına çarparak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın sürücü yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kaza, Acıpayam ilçesi Akşar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Perihan A., idaresindeki plakası belirlenemeyen motosiklet ile Çameli ilçesi Yaylapınar Mahallesi istikametinden Kelekçi Mahallesi yol ayrımına geldiği sırada, Gölcük Mahallesi istikametine giden Ramazan E., yönetimindeki 20 ADZ 801 plakalı Toyota markalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü savrularak otomobilin ön camına çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri motosiklet sürücüsüne yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Perihan A., hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.