Otomobil iş makinesi yüklü tıra çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
ACIPAYAM Denizli’de anayol üzerinde duraklamada olan iş makinesi yüklü tıra, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
Kaza, Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Aydın karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, içerisinde 63 yaşında Ahmet Muslu’nun da bulunduğu ve 46 yaşındaki Ahmet Tavşancı’nın idaresindeki 09 ZG 136 plakalı otomobil Denizli-Aydın istikametine seyir ederken yol üzerinde şoförünün markete gitmek için durdurduğu 41 TT 571 plakalı ve üstünde iş makinesi yüklü tıra hakimiyetini kaybetmesi sonucu çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kısmı içeriye girdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Ahmet Muslu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Araç şoförü Ahmet Tavşancı ise sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.
Kaza yerine gelen ailesi sinir krizi geçirdi
Kazada ölen Ahmet Muslu’nun ailesi olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Yakınlarının zor sakinleştirdiği aile Muslu’yu son kez görmek için polislerden izin istedi.
Öte yandan savcı, araç içerisinde alkol şişesi bulunurken savcı, olay yerine gelerek incelemeler yaptı. Ahmet Muslu’nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp merkezine kaldırıldı.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.