© Haber Acıpayam 2022

Otostopla şehir şehir gezip suç işleyen yaşlı hırsıza JASAT dur dedi

Otostop çekerek gittiği birçok şehirde hırsızlık yaptığı iddia edilen 73 yaşındaki hırsız, cezaevinden izinli çıktıktan sonra da rahat durmadı. Başı atkı bağlayarak Denizli’de 3 ayrı iş yerine giren uslanmaz hırsız, JASAT’ın takibi sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi.

Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi'nde faaliyet gösteren 3 ayrı iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılması için çalışma başlatan JASAT dedektifleri ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede titiz bir çalışma yaptı. Bölgede tedbirlerini artıran jandarma ekiplerinin, yaptığı araştırmalarda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin tekrar aynı mahalleye geldiğinin belirlenmesi üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Elindeki tornavida ile bir kıraathanenin kapısını açmaya çalışırken suçüstü yakalanan 73 yaşındaki Abdurrahman K., hırsızlık suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suç dosyası kabarık çıktı
Cezaevinden geçtiğimiz yıl izinli çıkmasına rağmen uslanmayan yaşlı hırsızın, yapılan GBT sorgusunda suç dosyası kabarık çıktı. Yakalanmamak için atkı ile kafasını kapatan şüphelinin, yanında getirdi tornavida ile PVC kapıları açtığı, bu suretle hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlendi. Ayrıca otostop çekerek farklı illere de gittiği tespit edilen Abdurrahman K’nın 26 suç kaydı olduğu, Samsun, Bursa, Muğla, Kocaeli, Ordu, Mersin, Ankara, Antalya, Edirne ve Tekirdağ’ın aralarında bulunduğu birçok ilde bu şekilde hırsızlık yaptığı ve halen Bursa Adliyesi’nde görülmesine devam edilen bir dosyanda da arandığı ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu

Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı

Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.

Denizli sağlık camiasının acı kaybı

Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.

Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.

Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu

Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.

Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu

Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

TÜM HABERLER