© Haber Acıpayam 2022

Özel bireyler günde 20 bin bardak üretiyor

 Özel bireylerin mesleki becerisi ve bütçelerine katkı sağlaması için kurulan Engelsiz Yaşam Akademisinde, günde ortalama 20 bin adet kağıt bardak üretiliyor.

Merkezefendi Belediyesi özel bireylere her anlamda destek olmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde ‘Kağıt Bardak Üretim Atölyesi’ açıldı. Atölyedeki makine ile günde ortalama 20 bin adet kağıt bardak üretiliyor. Üretilen bardaklar özel bireyler tarafından hazırlanıp paketleniyor. ‘Kağıt Bardak Üretim Atölyesi’ sayesinde özel bireyler hem mesleki kazanım elde ediyor hem de gerçekleştirilen satış ile kendi bütçelerine gelir sağlıyor. Yapılan üretim ile Merkezefendi Belediyesi de kağıt bardak alımından tasarruf sağlıyor.

“Engelleri hep birlikte aşıyoruz”
Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, özel bireylerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Üreten ve gelişen bir belediye olduklarını ifade eden Başkan Doğan, “Merkezefendimizde engelleri birlikte aşıyoruz. Her bir özel öğrencimizin yaptıkları işten dolayı gurur duyuyorum. Engelsiz Yaşam Akademimizde açtığımız Kağıt Bardak Üretim Atölyemiz ile hem özel bireylerimiz mesleki kazanım elde ediyor hem de belediye olarak kağıt bardak alımında tasarruf sağlıyoruz. Ortalama günlük 20 bin adet üretilen kağıt bardaktan elde ettiğimiz gelir ile özel bireylerimizin bütçelerine destek oluyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Yaşlı kadının şüpheli ölümünde torunu gözaltına alındı

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal mahallede darp edilmiş vaziyette hastaneye kaldırılan yaşlı kadın kurtarılmadı. Yaşlı kadının şüpheli ölümüyle ilgili olarak çelişkili ifadeler veren torunu gözaltına alındı.

Yaşlı kadın evinde ölü olarak bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal mahallede, 93 yaşındaki kadın evinde ölü olarak bulundu.

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

TÜM HABERLER