Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Acıpayam Belediyesi ile protokol yeniledi
ACIPAYAMÖzel Denizli Cerrahi Hastanesi, Acıpayam Belediyesi ile her yıl imzaladığı sağlık protokolünü bu yıl da yeniledi.
İmzalanan protokolle belediye çalışanları ve birinci derece akrabaları olan anne, baba, eş ile çocukları muayene ve tetkiklerde geçerli indirimlerden faydalanabilecek.
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Acıpayam Belediyesi ile imzaladığı belediye çalışanlarını kapsayan indirimli sağlık hizmeti protokolü 2021 yılı Temmuz ayından itibaren bir yıl geçerli olacak.
Söz konusu indirim protokolünün her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan , “Özel Denizli Cerrahi Hastanesi'nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Acıpayam’a olan ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu protokol ile çalışanlarımız ve birinci derecedeki yakınları indirimli sağlık hizmeti alabilecekler, her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi adına Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ı ziyaret eden Kurumsal İletişim ve Pazarlama ekibinden protokolü birim sorumlusu Zeliha Şit imzaladı.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.