© Haber Acıpayam 2022

Özel hastaneden muhtar ve ailelerine yüzde 15 indirim

Kahramanmaraş Sular Akademi Hastanesi ve şehrin en eski hastanelerinden biri olan Özel Sular Vatan Hastanesince muhtarlara ve ailelerine yüzde 15 indirim yapılacağı açıklandı.


Onikişubat Muhtarları Derneği Başkanı ve Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak, Dulkadiroğlu Muhtarları Derneği Başkanı ve Kanuni Mahallesi Muhtarı Resul Arslanhan, Sular Sağlık Grubu yetkilileri ile yaptıkları görüşmede Kahramanmaraş’ta muhtarlık görevini icra eden tüm muhtar ve ailelerinin özel Sular Akademi Hastanesi ve Özel Sular Vatan Hastanesinden yüzde 15 indirimli muayene olacaklarını duyurdular.


Ramazan Gürbak, yeni açılan Sular Akademi Hastanesinin beş yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.


Resul Arslanhan, yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş’a sağlık alanında güzel hizmetler sunan sular sağlık grubuna muhtarlara yapılan bu güzel jestten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Ertuğrul Güner; 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü dolayısıyla tansiyonun önemine vurgu yaptı.

Erzincanda Yenidoğan Canlandırma Programı eğitimi başladı

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde ve Halk Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından koordine edilen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimi başladı.

Bel fıtığı nedeniyle yürüyemeyen hasta ameliyat sonrası sağlığına kavuştu

Bel fıtığı nedeniyle yürüyememe şikayetiyle Lokman Hekim Van Hastanesine başvuran hasta, mikrocerrahi yöntemiyle yapılan başarılı ameliyatın sonucunda yeniden sağlığına kavuştu.

Adanada Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu yapıldı

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Kışla Sağlık Yerleşkesinde "Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu" gerçekleşti.

Tabela asıldı, yakında açılacak

Aydın’ın Efeler İlçesinde yapımı süren Şehir Hastanesinin kısa süre sonra açılacağı asılan tabela ile duyuruldu.

Karaciğer kanserlerinde yeni teknolojiler hayat kurtarıyor

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları, kabızlık şikayeti ile başvuran 57 yaşındaki Cengiz Deligül’ün karaciğerindeki tehlikeli kitle yenilikçi bir yöntemle tedavi etti. Kullanılan mikrodalga enerjisiyle sayesinde, Deligül’ün sağlığına kavuşması yeni bir umut kapısı araladı.

TÜM HABERLER