Pamukkale Adayı Pekdemir’den küçük esnafa büyük destek
ACIPAYAMDenizli’de seçim kampanyalarına hızla devam eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, en çok çaldığı kapılardan biri de küçük esnaf oluyor.
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale’yi mahalle mahalle gezip projelerini anlatıyor. Ev ziyaretleri ve sokak gezilerinin yanı sıra önemli etkinlik ve toplantılara da katılan Pekdemir, hem iş insanlarıyla hem de küçük esnafın kapısını çalıyor. Pekdemir, kısa süre sonra açıklanacak ve Pamukkale’yi yeni bir vizyona taşıyacak önemli projeleri hakkında tüyolar da vermeye başladı. Gezilerinde özellikle küçük esnaf ziyaretlerine önem veren Pekdemir, esnafları desteklemek için çok sayıda projenin hazırlandığını dile getirdi.
“Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz”
Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğu ilk günden bu yana esnafa olan desteklerinin yeni dönemde daha da arttırılacağını dile getiren Pekdemir, “Biz her mahalleye eşit hizmet götüreceğimizi dile getiriyoruz ancak bizim için pozitif ayrıcalığı olan bazı meslek grupları var. Onlardan biri de mahallelerimizin can damarı küçük esnaf. Küçük esnaflıktan bugünlere ulaşan biri olarak onların derdini en iyi ben anlarım. Bu nedenle çok güzel projeler hazırladık. Küçük esnaf yeni dönemde en fazla destekleyeceğimiz meslek kesimlerinden biri olacak” diye konuştu.
“Belediyeciliğin Türkiye’deki erbabı AK Parti”
Gerçek belediyecilikte işin erbabı AK Parti’nin saflarında yürüdüğü bu önemli yolculukta esnaflık konusundaki tecrübelerini göreve gelir gelmez sahaya yansıtacağını dile getiren Pekdemir, “İşi erbabına bırakın. Gerçek belediyeciliğin Türkiye’deki erbabı AK Parti. Yerel hizmetler konusunda İl Genel Meclisi Başkanlığım döneminde yaptıklarımı da çok yakından biliyorsunuz. Şimdi içinden geldiğim esnaf için hizmet etmek, onlara büyük destekler vermek boynumun borcu” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.