© Haber Acıpayam 2022

Parayı gazinoda harcayıp, çıkışta yaşlı adamı gasp ettiler

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde eğlenmek için gittikleri gazinoda tüm paralarını harcayan 4 genç, çıkışta yolda önlerine denk gelen yaşlı adamın 2 bin TL’sini ve telefonunu gasp etti. İnsafa gelip telefonu geri veren gençler, JASAT’ın güvenlik kamerasında fark ettiği küçük bir detayla yakalanarak tutuklandı.

Pamukkale ilçesine bağlı Turgut Özal Caddesi üzerine meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre; gece saatlerinde markete gitmek için dışarı çıkan Müsamettin İpek, yolda yürümeye başladı. Bu esnada gazinoda paraları harcayıp dışarı çıkan 4 genç, İpek’i görür görmez takip etmeye başladı. Uygun noktada İpek’in önünü kesen gençler, telefonu gasp edip giderken yaşlı adamın elindeki 2 bin TL parayı da görüp aldı. Sonrasında gitmeye başlayan gençlerden biri insafa gelerek aldıkları telefonu İpek’e geri verdi. Bir anlık şoka uğrayan İpek gençler gittiği an oğlundan yardım istedi.

Babasının yanına giden oğulun ihbarı üzerine bölgeye Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı (JASAT) ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi. Olay yerine giden JASAT, güvenlik kameralarını incelmeye aldı. Yapılan 10 günlük çalışmaların neticesinde olayı S.S. (25), N.Ç. (23), A.Y. (16) ve S.Y. (18) isimli kişilerin yaptığını belirleyen JASAT ekipleri, gençleri kıskıvrak yakaladı. İfadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen gençler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Amca telefonunu al deyip geri verdiler”
İlk başta ne olduğunu anlamadığını belirten Müsamettin İpek, “Uykum gelmedi, açık market vardır diye dışarı çıktı. Marketin kapalı olduğunu görünce geri eve dönmeye başladım. Kestirme yoldan giderken gençleri gördüm ve ikisi bana sarıldıktan sonra ikisi de cebimi yoklamaya başladı. Ceketimi falan her yeri yokladılar ve telefonumu da aldılar. Saldılar beni, sakladığım elimde para olduğunu görüp tekrar geri geldiler ve elimdeki 2 bin TL parayı da aldılar. 10 metre daha gittikten sonra amca telefonunu al deyip geri verdiler. Demek ki onların ihtiyacı para herhalde. Ben karşılık vermedim, eğer verseydim sonum olabilirdi. Güvenlik kameralarına bakan JASAT, kısa sürede şüphelileri yakaladı. Allah razı olsun onlardan, Allah başımızdan eksik etmesin onları, jandarma sayesinde her şey çözüldü” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER