Patates satıcısı hırsız yaşlı kadının evinden 2 bin 500 TL sini çaldı
ACIPAYAMDenizli’de patates satma bahanesi ile girdiği 83 yaşındaki kadının evinden 2 bin 500 TL çalan şahıs jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timinden sadece 2 saat kaçabildi. JASAT timi şahsı birkaç saat içinde yakalayarak gözaltına aldı.
Edinilen bilgilere göre, olay Serinhisar ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, A.İ., (83) isimli kadının evine patates satma bahanesi ile giren H.D., (40) isimli şahıs yaşlı kadını bir süre oyaladıktan sonra evindeki 2 bin 500 TL’yi alarak kaçtı. Yaşlı kadın durumu komşularına bildirerek yardım istedi. Komşuları ise bir süre çevreye bakındıktan sonra olayı jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Serinhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile JASAT timi gelerek inceleme başlattı. JASAT ve Serinhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledikten sonra kaçan H.D.’yi sadece 2 saat içerisinde çaldığı 2 bin 500 TL para ile birlikte yakalamayı başardı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.D., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, çaldığı paralarda yaşlı kadına teslim edildi.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.