© Haber Acıpayam 2022

PAÜ 40 üniversiteden biri oldu

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosu (TYÇ) sahibi olan ve Türkiye’deki bu logoya sahip 40 üniversiteden biri olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Ankara’da düzenlenen tanıtım etkinliğinde yer aldı.

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosu (TYÇ) sahibi olan ve Türkiye’deki bu logoya sahip 40 üniversiteden biri olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Dairesi Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen tanıtım etkinliğinde yer aldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt ile birlikte katıldığı tanıtım toplantısında Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından AYÇ-UKN Projesi (2021-2023) çerçevesinde TYÇ Logosunun kullanımına ilişkin bilgilendirme, teşvik ve görev alan kurumlar arasındaki iş birliğini sağlamak ve koordinasyonun güçlendirilmesi hedeflendi.

Tanıtım programında ayrıca Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi’nde yer alan yükseköğretim yeterliliklerinden sorumlu üniversitelere anı plaketi takdimi yapıldı. Türkiye’deki TYÇ Logo hakkına sahip 40 üniversiteden biri olan Pamukkale Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan plaketini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik takdim etti.

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER