Pekdemir'den turizm sektörüne destek
ACIPAYAMSeçim çalışmalarında bölgenin sorun tespitlerini yaparken turizme de değinen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçimi kazandığı takdirde turizm sektörünün gelişimine dair her türlü desteği vereceğini açıkladı.
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmaları kapsamında bölgenin sorunlarını tespit ederken turizme de değinerek, göreve geldiklerinde turizm sektörünün gelişimine destek olacaklarını açıkladı. Pekdemir'in turizm sektörüne verdiği önem ve yapmayı planladığı çalışmaların, Pamukkale'nin turizm potansiyelini daha iyi tanıtmak ve geliştirmek için olduğu öğrenildi.
Seçim çalışmalarında Pamukkale, Karahayıt ve Akköy üçgeninin Termal Sağlık Turizminin merkezlerinden biri olduğunu belirten Pekdemir, bölgenin ekonomik katkısının önemine dikkat çekti. Turizm sektörünün gelişimi için tanıtım, fuar ve turist organizasyonları gibi etkinliklere önem verilmesi gerektiğini ifade eden Pekdemir, bölgeye daha fazla turist çekmek ve marka değerini artırmak amacıyla yapılacak çalışmaların gerekliliğine değindi.
Pekdemir, Termal Sağlık Turizminin Denizli ekonomisine önemli katkılar sunacağını ve bu nedenle bölgenin turizm potansiyelinin daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Bölgenin büyük ölçekli yatırımlara layık olduğunu belirten Pekdemir, kendi döneminde turizmcilerin ihtiyaçları doğrultusunda destek çalışmaları üreteceğini ve turizm sektörünün gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.