Polis memuruna çarparak kaçan şüpheli yolda arkadaşını yanına almış
ACIPAYAMDenizli’de uygulama noktasında polis ekibinin üzerine araç sürerek kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı. Polis memuru aracın koluna çarpması sonucu yaralanırken, şüpheli polis ekiplerinden kaçtığı sırada arkadaşını yanına aldığı öğrenildi.
Olay, Pamukkale ilçesi Kayhan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, uygulama noktasında polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayan araç süratle kaçtı. Kaçma sırasında aracı durdurmak isteyen polis memuru Ahmet Y., aracın koluna çarpması sonucu yaralandı. 20 K 5343 plakalı otomobili ile kaçan şüpheli kısa sürede Sevindik Mahallesi'nde yakalandı. 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan şahsın tek başına iken yakalandığı sırada yanında arkadaşının bulunması ise kısa süreli kafa karışıklığı oluşturdu. Daha sonra ise polis memuruna çarpan ve 'dur' ihtarına uymayarak kaçtığı sırada arkadaşını aldığı ortaya çıktı.
36 promil alkollü çıkan şüpheli Mehmet Oruchan’ın ehliyetsiz olduğu ve bu nedenle kaçtığı öğrenildi. Araç içerisinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde kullanımında kullanılan malzemeler ortaya çıktı. ‘Dur’ ihtarına uymamak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, ehliyetsiz araç kullanma gibi suçlardan şüpheli Mehmet Oruchan’a yaklaşık 17 bin TL ceza işlem uygulandı. Koluna araç çarpması sonucu yaralanan polis memuru Ahmet Y.’nin ise parmağından yaralandığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.