© Haber Acıpayam 2022

Pompalı tüfekten çıkan saçmalar yol kenarında oturan gençlere isabet etti; 4 yaralı

Denizli’de bir evden pompalı tüfeğin ateşlenmesi sonucu çıkan saçmalar, yol kenarında oturan genç gruba isabet etti. Olayda 4 kişi yaralanırken, tüfeği ateşleyen şüpheli yapılan inceleme sonucu tespit edilerek gözaltına alındı.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Tekke Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde bir şüpheli evinden pompalı tüfekle havaya doğru ateş etmeye başladı. Bu sırada çıkan saçmalar üst mahalledeki sokakta yol kenarında oturan genç gruba isabet etti. Ne olduğunu anlayamayan gençler bir anda yere yatarken, şüpheli ardı ardına tüfeği ateşlemeye devam etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık görevlileri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler çevrede geniş önlemler aldı, sağlık görevlileri ise saçmaların isabet ettiği toplamda 4 genci çeşitli hastanelere yaralı olarak kaldırdı. Pompalı tüfeğin ateşlendiği evi belirleyen ekipler, yaptığı çalışmalar neticesinde şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin alanda çalışma gerçekleştirirken, saçmaların isabet ettiği 4 gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER