© Haber Acıpayam 2022

Refüje çarparak takla atan minibüs karşı şeride geçti: 1 ölü, 1 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. Minibüs sürücüsü kazada sıkıştığı yerde hayatını kaybederken, yolcu konumunda bulunan 1 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza, Tavas ilçesi Akyar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Muğla-Denizli Karayolu üzerinde kent merkezi istikametine 20 YY 370 plakalı minibüsle seyir halinde olan sürücü Mustafa Avcık (50) direksiyon hakimiyetini kaybetti. Minibüsle refüje çarparak taklalar atması sonucu karşı şeride geçti. O anda karşı şeritten araç gelmemesi ise başka bir kazayı önledi. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri minibüste sıkışan sürücü ve yolcu konumunda bulunan vatandaşı kurtarmak için çalışma başlattı. Yolcu konumunda bulunan yaralı vatandaş bulunduğu yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralanan minibüs sürücüsü Avcık, sıkıştığı yerde yapılan tüm sağlık müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
Öte yandan; yaralı olarak kurtarılan yolcu konumundaki vatandaş, ambulansla Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve sağlık tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Girişimsel Radyoloji ile birçok hastalıktan ameliyatsız kurtulmak mümkün

Girişimsel Radyoloji konusunda bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Tanısal ve Girişimsel Radyoloji uzmanı Prof. Dr. Nevzat Karabulut, “Cerrahi müdahaleye göre ciltte iz bırakmaz ve iyileşme süreci çok daha kısadır. Ayrıca, bu işlemler genellikle hastanede yatış gerektirmez ve hastalar normal günlük aktivitelerine daha hızlı dönerler” dedi.

Denizli’de dolu yağışı üzüm bağlarını vurdu

Denizli’de etkili olan dolu yağışı üzüm bağlarında zarara yol açtı.

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

TÜM HABERLER