© Haber Acıpayam 2022

ŞAMPİYONLAR BAŞKAN ŞEVKAN'I ZİYARET ETTİ

Denizli İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Ortaokullar arasında düzenlenen Yıldızlar Hentbol müsabakalarında tüm rakiplerini yenen Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu Hentbol takımı il birincisi oldu.

 Denizli İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Ortaokullar arasında düzenlenen Yıldızlar Hentbol müsabakalarında tüm rakiplerini yenen Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu Hentbol takımı il birincisi oldu.

İl birincisi olan Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu Hentbol takımı Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Başkan Şevkan da şampiyonluk getiren öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Acıpayam'ın adının bu tür başarılarla anılmasının kendilerini gurulandırdığını belirten Başkan Şevkan; okul yöneticilerine ve şampiyonluğu alan öğrencilerin ailelerine de teşekkürlerini iletti. 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER