© Haber Acıpayam 2022

ŞANSLI KIZI AFİŞ İLE ARIYOR

Acıpayam’lı Gazeteci Mustafa İzhan,evlenmek için ilginç girişim yaptı ve aşkını bulmak için afiş hazırlattı.

 Acıpayam’lı Gazeteci Mustafa İzhan,evlenmek için ilginç girişim yaptı ve aşkını bulmak için afiş hazırlattı.
İlçede gazete sahibi olan Mustafa İzhan uzun süredir kafa dengi birini bulamadım diyerek ilginç bir girişim yaptı ve “Hayatımın Güneşini Arıyorum” başlığı ile Hayatıma huzur verecek 28-37 yaşları arasında bir bayan ile evlenmek istiyorum, güneşim olurmusun” şeklinde afiş hazırlattı.
Sosyal medya üzerinden afişi paylaşan Gazeteci Mustafa İzhan yaptığı açıklamada, “Parada pulda gözüm yok. Tek istediğim mutlu bir yuva kurmak. TV’lerdeki evlenme programına katılmak istiyordum. Ancak ben öncelikle kendi doğup büyüdüğüm Denizli ve çevresinden bir hayat arkadaşı arıyorum. Eğer bu da olmazsa o zaman TV'deki programlara katılacağım” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER