© Haber Acıpayam 2022

ŞEHİDİMİZ VAR

Tunceli’de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Burhan Acar’ın acı haberi şehidin Pelitlibağ Mahallesi’nde ki evine ulaştı.

 

Şehit haberi ile  Acar ailesi yıkıldı. Denizlili  Murat ve Ayşe Acar  çiftinin büyük oğlu  Burhan Acar Tunceli’nin  Çemişkezek ilçesi Aliboğazı mevkiinde bölücü terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada yaralanarak şehit oldu. Şehidin Pelitlibağ Mahallesi’nde acı haber az önce ulaştırıldı. 22 yaşındaki  Piyade Uzman Çavuş Burhan Acar’ın  Denizli’nin Pamukkale ilçesi Pelitlibağ mahallesindeki evine  acı haber sağlık ekipleri eşliğinde verildi.  Murat ve Ayşe Acar çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Burhan Acar’ın şehadet haberi  Denizli’yi yasa boğdu.  Küçük kardeşi Mehmet Acar’ın lise son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Baba Murat Acar acı haberi Sağlık Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışırken aldığı belirtilirken  babaanne Ayşe Acar’ın ise acı haberi aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı  belirtildi.

 

AMCASIDA ŞEHİT DÜŞMÜŞ

Şehit burhan acar’ın amcası 1963 doğumlu Süleyman Acar’ın da şehit düştüğü,  Burhan acar’ın amcasının intikamını almak için asker olduğu  öğrenildi.

ŞEHİDİMİZ ACIPAYAM VE ÇAMELİLİ AİLENİN ÇOCUĞU

Şehidimiz Burhan Acar annesi aslen acıpayamın Çakır mahallesinden babası ise Çamelili olup 1987 yılında Denizliye taşınmışlardır. Burhan 1999 yılında şehit olan amcasının  kanını yerde bırakmamak için asker olmuş ancak kader onu amcasının yanına taşımıştır. Allah her iki şehidimizden ve tüm şehitlerimizden razı olsun. Denizli ve acıpayam olarak şehidimizin ailesini yalnız bırakmayalım. Şehidimizin cenazesi yarın çınar'da kılınacak öğle namazına müteakip asri mezarlığa defnedilecektir. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

TÜM HABERLER