© Haber Acıpayam 2022

ŞEHİDİN BABASI HABERİ DUYUNCA FENALAŞTI

Diyarbakır’daki saldırıda şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun Denizli’deki babaevinde yas var.

 Annesi geçtiğimiz yıl ölen şehit Ahmet Kabukçu’nun babası haberi duyunca fenalaştı. Fenalaşan baba Kamil Kabukçu ambulansla Serinhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Diyarbakır'dan Silvan ilçesine doğru giden zırhlı araçların geçişi sırasında daha önceden teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının patlatılması sonucu meydana gelen patlamada, 3 polis şehit olurken, 2 polis de yaralanmıştı. Şehit olanlardan Denizlili şehit Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun (47) babaevinde yas var. Denizli’nin Serinhisar ilçesinde yaşayan baba Kamil Kabukçu’ya (83) haberi vermek üzere aralarında Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’ın da bulunduğu emniyet yetkilileri eve geldi. 83 yaşında olan ve evde yalnız yaşayan Kamil Kabukçu’ya haberi sağlık ekipleri eşliğinde veren yetkililerin üzüntülü olduğu gözlendi. Geçtiğimi yıl eşini kaybeden Kamil Kabukçu haberi alır almaz fenalaştı. Olay yerinde bekletilen ambulansa özel harekat polislerinin yardımıyla götürülen baba Kabukçu Serinhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Özel Harekat Şube Müdür Ahmet Kabukçu’nun şehit haberi alan komşuları ve yakınları da eve geldi. Evin önüne dev bir Türk Bayrağı asılırken, bazı kadınların ağladığı görüldü.
Hemşehrileri olan Özel Harekat Şube Müdürü’nün şehadetinin kendilerini çok üzdüğünü belirten Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ‘’Maalesef yıllardan beri bu olaylar devam ediyor. Çok üzgünüz. Sözün bittiği yerde değiliz. Bugün bizim gurur ve kıvanç günümüz. Çok şükür ki bir şehidimiz daha var. Zor bir durum ama şehitliği göze alamazsak bağımsızlığa hakkımız olmaz. Baba 83 yaşındaydı ve haberi duyunca fenalaştı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun’’dedi.
Evli ve 4 çocuk sahibi olan şehit Ahmet Kabukçu’nun eşinin Ankara’da yaşadığı ve onun isteğine göre defnedileceği yerin belli olacağı kaydedildi.




İlginizi Çekebilir

Denizli'de 5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı

Denizli'de 5 aracın karıştığı kaza sonucunda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Denizli’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Denizli’de hava sıcaklıklarının ani şekilde düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yılın ilk karı, özellikle rakımı yüksek ilçelerde gece saatlerinde yağarak bölgeyi beyaz örtüyle kapladı.

Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde henüz bilinmeyen nedenle kontrollünü kaybeden genç sürücü kaza sonucunda hayatını kaybetti. Kazada yolcu konumunda olan vatandaş ise hastanede tedavisi sürüyor.

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

TÜM HABERLER