© Haber Acıpayam 2022

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI YEMEKTE BULUŞTU

Acıpayam Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale ve Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna yemek verdi.

 Düzenlenen yemeğe Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, daire ve kurum.amirleri, şehit ve gazi yakınları katıldı. Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan,"Şehitlerimizin bize yadigârı olan çok değerli şehit aileleri hepinize şehitlerimiz adına verdiğimiz yemeğe katıldığınız için teşekkür ederiz. Devletimizin bütünlüğü ve bayrağımızın dünya durdukça dalgalanması uğrunda milli değerlerimizin korunması uğrunda seve seve hayatını feda eden kahraman şehitlerimizin yakınlarıyla böyle bir araya gelmekten memnuniyet ve gurur duyduk" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER