© Haber Acıpayam 2022

ŞEREF TUTKOPAR'DAN İKİ YENİ ALBÜM

İlçemizin yetiştirdiği ender Türk Halk Müziği sanatçılarından Gurbetçi Fm'in sahibi Şeref Tutkopar iki yeni albüme daha imza attı.

 İlçemizin yetiştirdiği ender Türk Halk Müziği sanatçılarından Gurbetçi Fm'in sahibi Şeref Tutkopar iki yeni albüme daha imza attı. Toplamda 25 türkünün yer aldığı albüm piyasaya sunuldu. İlk albüm "Gel Seninle Gidelim Şöyle Bizim Köylere" adlı türküye atfedilirken ikinci albüm "Dağların Başındayım" adlı türkü ile özdeşleştirildi. Gel seninle gidelim bizim köye doğru türküsünü memleketi Akalan için yazan Tutkopar üçüncü albüm çalışmalarının da başladığı müjdesini verdi. Ömrünü sanata ve Acıpayam'ın tanıtımına adayan Şeref Tutkopar 1970 yılından bu yana albüm çıkardığını ve ilk albümlerinin de taş plak üzerine yazıldığını belirtti. 

İlk Klip Çekimi Tamamlandı

İlçemiz Acıpayam'ın tanıtımı için önemli paya sahip olan türküler ve albümün yanı sıra klip çekimleri de Acıpayam ilçe merkezi ve önemli tarihi ve turistik yerlerde çekildi. 





İlginizi Çekebilir

Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu

Denizli'de 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün 87. ölüm yıl dönümünde saat 09.05'i gösterdiğinde il protokolü ve tören esnasında siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı

Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

TÜM HABERLER