© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN' DAN ACIPAYAMLILARA OKUL MÜJDESİ

Acıpayam Kız Teknik ve Meslek Lisesi ihalesi yapıldı.

  Denizli İl Özel İdaresi tarafından yaptırılması öngörülen Acıpayam Kız Teknik ve Meslek Lisesi Acıpayam Köylere Hizmet Götürme Birliğinde ihale yapıldı.

Yer tesliminden sonra yedi ay gibi bir sürede hizmete girecek olan okulumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilere açmış olacak.

Konuyla ilgili Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN çok sevinçli olduklarını, eğitim ve öğretimle ilgili her şeyin kendilerini heyecanlandırdığını ve bu konuda emeği geçen herkese şükranlarını iletti.

ŞEVKAN  sözlerine şöyle devam etti;  “Okullarımızla ilgili her şey bizi çok yakından ilgilendirir. Bu olay son derece mutluluk verici. Bilindiği üzere son zamanlarda Atatürk Okulu’ndaki değişiklik beraberinde sıkıntı getirmiştir. Konunun uzmanlarının ve yetkililerimizin alacakları karar tarafımızca akılcı bir şekilde saygıyla karşılanacaktır. Belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız. Kalıcı çözümler de üretmek gerekir elbette baştan beri hep şunu söylemişimdir Acıpayam Belediyesi mutlaka bir okul yapımının altına imzasını atacaktır. Devlet, millet ve belediye el ele her işin üstesinden gelecektir. Madem ki okul sıkıntımız zirvede bu düşüncemizi bir an önce gerçekleştirmenin yararı ortadadır. Önümüzdeki süreç içinde konuyu belediye meclisindeki arkadaşlarımızla bütün detaylarıyla konuşup görüşeceğiz. Arkadaşlarımızın da benim gibi düşüneceklerine yürekten inanıyorum. Yapılan ihalenin ilçemize, gençlerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Acıpayam Kız Teknik ve Meslek Lisesi yeni binası Eski Pancar Dairesi Kooperatifi arsası üzerine yapılacak.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER