© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN: KIŞ MEVSİMİ ÇALIŞMALARIMIZA ENGEL DEĞİL

Acıpayam Belediyesi ekipleri kış mevsimi olmasına rağmen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Acıpayam ilçe merkezi ve mahallelerde kilit parke taş döşeme, yol genişletme, kumlama ve alt yapı çalışmaları sürdürülüyor.
 
 
Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ,  kış mevsimi olmasına rağmen belediye ekiplerinin çalışmalarını yaptığına dikkat çekti ve ilçe merkezi ve mahallelerin   daha iyi yerlere gelebilmesi için mevsim koşullarına aldırmaksızın çalışmaların süreceğini söyledi.
 
İlçe merkezi ve mahallelerin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Şevkan, bu düşüncelerle personelin ve birimlerin fedakârca çalıştığına işaret etti.
 
Sorunların olmadığı ve yaşanabilir bir 56 binlik Acıpayam hedefiyle çıktıkları yolda projeleri sürdürdüklerini kaydeden Şevkan  , "Büyük projelerimizle kentimizin imajını değiştirmek için verdiğimiz çabanın yanında, mahallelerimizin sorunlarını da yakinen takip ediyoruz.
 
 
Vatandaşların istek ve taleplerini gözeten yapıda çalışmalara yön veriyoruz. Mevsim koşulları her ne kadar olumsuz olsa da sorunları bitirme eğiliminde saat gözetmeksizin çalışıyoruz. Çalışan demir pas tutmaz atasözümüzü esas alarak her gün daha sıkı her gün daha tempolu bir şekilde görevimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştiği ilçe merkezi ve mahallelerimizde esnaflarımızla muhtarlarımızla mahalle halkımızla bir araya gelip bu yerlerin daha çok güzelleşmesi için istişareler yapıyor, halkımızın isteği doğrultusunda hizmet getiriyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER