© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN: KIŞ MEVSİMİ ÇALIŞMALARIMIZA ENGEL DEĞİL

Acıpayam Belediyesi ekipleri kış mevsimi olmasına rağmen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Acıpayam ilçe merkezi ve mahallelerde kilit parke taş döşeme, yol genişletme, kumlama ve alt yapı çalışmaları sürdürülüyor.
 
 
Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ,  kış mevsimi olmasına rağmen belediye ekiplerinin çalışmalarını yaptığına dikkat çekti ve ilçe merkezi ve mahallelerin   daha iyi yerlere gelebilmesi için mevsim koşullarına aldırmaksızın çalışmaların süreceğini söyledi.
 
İlçe merkezi ve mahallelerin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Şevkan, bu düşüncelerle personelin ve birimlerin fedakârca çalıştığına işaret etti.
 
Sorunların olmadığı ve yaşanabilir bir 56 binlik Acıpayam hedefiyle çıktıkları yolda projeleri sürdürdüklerini kaydeden Şevkan  , "Büyük projelerimizle kentimizin imajını değiştirmek için verdiğimiz çabanın yanında, mahallelerimizin sorunlarını da yakinen takip ediyoruz.
 
 
Vatandaşların istek ve taleplerini gözeten yapıda çalışmalara yön veriyoruz. Mevsim koşulları her ne kadar olumsuz olsa da sorunları bitirme eğiliminde saat gözetmeksizin çalışıyoruz. Çalışan demir pas tutmaz atasözümüzü esas alarak her gün daha sıkı her gün daha tempolu bir şekilde görevimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştiği ilçe merkezi ve mahallelerimizde esnaflarımızla muhtarlarımızla mahalle halkımızla bir araya gelip bu yerlerin daha çok güzelleşmesi için istişareler yapıyor, halkımızın isteği doğrultusunda hizmet getiriyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER