© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN VE EKİBİNDEN 1 GÜNDE 4 MAHALLE GEZİSİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , mahalle gezilerini sürdürüyor.

 Acıpayam Belediye Başkanı  Hulusi Şevkan ,  mahalle gezilerini sürdürüyor.
Mahalle gezilerine Kumafşarı, Gümüş, Bademli ve Yeniköy mahalleleri ile devam eden Başkan Şevkan  mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Teknik personeli ile birlikte 1 günde 4 mahalle gezisi gerçekleştiren Şevkan, sabah saat 9’da başlayan gezilerini akşam saat 19’ a kadar sürdürdü.

Kumafşarı, Gümüş, Bademli ve Yeniköy mahallelerinin cadde ve sokaklarını adım adım gezen Şevkan ve ekibi gerekli eksiklikleri not alarak, program dâhilinde bir bir yapacaklarını ifade etti.

İlk olarak Kumafşarı mahallesinde incelemelerde bulunan Şevkan ve ekibi burada Belediye Meclis üyesi İbrahim Aday, mahalle muhtarı Kemal Çakır ve mahalle halkı ile birlikte mahallenin sorunlarını yerinde inceledi.

Buradan Gümüş mahallesine geçen Şevkan, burada da gerekli çalışmaların yapılacağı yerleri tespit etti.

Havanın yağışlı olmasına rağmen teknik ekibi ile yağmur çamur demeden çalışmalarını sürdüren Şevkan, üçüncü mahalle gezisini Bademli mahallesine gerçekleştirdi.

Burada mahalle muhtarı Ahmet Akın  ile birlikte mahallenin eksikliklerini yerinde tespit eden Şevkan, Bademlide bir ailenin sera bahçesini gezdi. Bademli mahallesinin seracılıkta önemli bir yol aldığı ve gelişmesi için Belediye olarak da destek vereceklerini ifade etti.

Şevkan ve ekibinin son durağı Yeniköy Mahallesi oldu. Burada akşam saatleri olmasına rağmen çalışmalarını sürdürdü. Mahalle muhtarı  Mehmet Biçer ve mahalle halkı ile Yeniköy cadde ve sokaklarında incelemeler yaptıktan sonra kahvehanede çay içerek günün yorgunluğunu  atarak gezilerini tamamlamış oldu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de günler önce düşen yıldırım orman yangınına neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sarp arazide devam eden orman yangınına havadan müdahale ediliyor. İlk belirlemelere göre yangının, hafta sonu üzerine yıldırım düşen bir ağacın patlaması sonucu başladığı tespit edildi.

Denizli’nin 2025 Temmuz ayı asayiş verileri açıklandı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından açıklanan 2025 Temmuz ayı asayiş verilerine göre kentte bir önceki yılın aynı ayına göre malvarlığına karşı işlenen suç oranlarında yüzde 17,5 azalma yaşandığı görüldü. Kentteki trafik denetimlerinde ise 161 bin 810 araç denetiminin yapıldığı, farklı ihlallerden 736 sürücü belgesine el konulduğu belirtildi.

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

TÜM HABERLER