© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN :ÇALIŞMALARIMIZ HALKIMIZIN HUZUR VE REFAHI İÇİN

Acıpayam Belediye ekipleri ilçemizin mahalle ve sokaklarında alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Acıpayam Belediye ekipleri ilçemizin mahalle ve sokaklarında alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler  tarafından burada sürdürülen çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Belediye ekipleri Yukarı Mahalle ve Huzur Bulvarı ara sokaklarında kilit parke taşı döşeme çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Acıpayam Sanayi Sitesinde yeni yapılacak olan iş yeri dükkanları için Su işleri ekipleride kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde bulunan tahrip olan yerlerin düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Ayrıca Havuzlu çarşı arka bölümünde bulunan engelli bir vatandaşımızın ikamet ettiği sokakta kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte vatandaşlarımızın huzuru ve rahatı için çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini belirten ve çalışma alanlarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN,” Bu yıl hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte çalışmalarımızı ara vermeden devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarımız ilçemizin her mahalle ve sokağında çalışmalarını sürdürüyor.  Halkımızın daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamaları için tüm ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Yapılan her şey ilçemize güzellik katacaktır’’dedi.

Çalışmalar alanları incelemeleri sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN onların memnuniyetinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.


İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER