ŞEVKAN'A İLGİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
ACIPAYAMAK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Seçim çalışmalarına devam eden ŞEVKAN ve Belediye Meclis Üyesi adaylarına ilgi ve sevgi her geçen gün çığ gibi büyüyor.
Acıpayam'a bağlı Alaattin Beldesinde Cuma namazını burada kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi.
Projelerini anlatan ŞEVKAN, şu anda köy ve beldelerde eksiklik ve ihtiyaçların tespit edildiği, yerel seçimlerin ardından yatırımların devam edeceğini ifade etti.
Acıpayam merkezinde ne varsa Alaattinde de o olacağını söyleyen ŞEVKAN, su ve kanalizasyon, çöplerin depolanması, park ve yeşil alan onarım ve yapımı, büyük çaplı çalışmalar Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.
Büyükşehir uygulamasının başlamasıyla birlikte tüm belediyelerin gelirleri ciddi anlamda artacak.Alaattin Beldemizin yolları Acıpayam Belediyemiz tarafından kilit parke taş ile kaplanacağını ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.