© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN'A İLGİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Seçim çalışmalarına devam eden ŞEVKAN ve Belediye Meclis Üyesi adaylarına  ilgi ve sevgi her geçen gün çığ gibi büyüyor. 

Acıpayam'a bağlı Alaattin Beldesinde Cuma namazını burada kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Projelerini anlatan ŞEVKAN, şu anda köy ve beldelerde eksiklik ve ihtiyaçların tespit edildiği, yerel seçimlerin ardından yatırımların devam edeceğini ifade etti.

Acıpayam merkezinde ne varsa Alaattinde de o olacağını söyleyen ŞEVKAN, su ve kanalizasyon, çöplerin depolanması, park ve yeşil alan onarım ve yapımı, büyük çaplı çalışmalar Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.  

Büyükşehir uygulamasının başlamasıyla birlikte tüm belediyelerin gelirleri ciddi anlamda artacak.Alaattin Beldemizin yolları Acıpayam Belediyemiz tarafından kilit parke taş ile kaplanacağını ifade etti.




İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER